SAMENWERKEN

Jouw partner voor advies én uitvoering op maat

Als we gaan samenwerken wil ik allereerst jou en je bedrijf graag leren kennen. We drinken een (virtueel) kopje koffie en bespreken geheel vrijblijvend je wensen.

Wanneer we besluiten samen aan de slag te gaan, starten we met een kick-off meeting waarin we de werkafspraken vastleggen. Ik stuur je een contract en mijn algemene voorwaarden en een AVG verwerkersovereenkomst ter ondertekening.

En dan gaan we aan de slag! Samen bepalen we waar ik je bij help en prioriteren we taken. Als de uren of werkzaamheden moeten worden bijgesteld, dan bespreken we dat. Ik denk proactief met je mee!

Hoe kunnen we samenwerken?

Maandelijkse ondersteuning

Met mijn maandpakketten verzeker je je wekelijks van een vast aantal uren toegewijde virtual support. Het contract wordt aangegaan voor 1 jaar met een opzegtermijn van 30 dagen tegen het einde van de maand. 

Mijn tarieven beginnen bij €55,- per uur excl. BTW

Strippenkaart voor tijdelijke uren

Heb je tijdelijk een aantal uren online office support nodig om wat zaken op de rit te krijgen? De strippenkaart is in te zetten voor verschillende diensten die weinig overleg behoeven. 

€595 excl. BTW

10 uur support - 3 maanden geldig, daarna vervallen de uren.

No vakantiestress pakket

Wil jij zorgeloos op vakantie? Ik ben jouw tijdelijke achtervang! Ik hou je mailbox in de gaten en pak dringende taken op. Samen bepalen we jouw 'no vakantiestress pakket' zodat jij zonder zorgen op vakantie kunt. 

€295 excl. BTW

5 uur support - 4 weken geldig, daarna vervallen de uren.

BLIJE KLANTEN

forYOO.nl is een handelsnaam van Powerful Possibility LDA
BTW (NIPC): PT517 195 950
IBAN PT50 0007 0000 0061 8350 2662 3