YOUR ONLINE OFFICE

Jouw partner voor advies én uitvoering op maat

Jouw partner voor advies én uitvoering op maat!

  • Persoonlijk
  • Volhardend
  • Reisgek & wereldburger
  • Structuur nerd
  • Aanpakker
  • Kookfanaat
  • Meertalig
  • Sportief
Cindy van ForYOO.nl

Leuk dat je me wilt leren kennen

Ik heb een passie voor organiseren en regelen. Daarom heb ik een paar jaar geleden besloten om als virtual assistant aan de slag te gaan en ben ik forYOO.nl begonnen. Ik word er blij van om ondernemers op allerlei vlakken te helpen in en mét hun bedrijf en het geeft mij een fantastische mogelijkheid om mijn werkervaring en passie te combineren.

Daarnaast vind ik het leuk mezelf te blijven ontwikkelen. Zoals je onderaan mijn website kunt zien heb ik diverse opleidingen gevolgd. Daarnaast ben ik lid van het Het Nieuwe Personeel.

In de zomer van 2022 ben ik naar Portugal verhuisd na 5 jaar Nederland. Daarvoor heb Ik meer dan 20 jaar in het buitenland gewoond.

Begin 2024 ben ik samen met mijn business partner Anneloes Geldermans gestart met Easy2Network. Ons doel is om ondernemers te verbinden, te inspireren en samen te brengen in de Cascais regio (Portugal) en Nederland.

Als ik niet werk, reis ik het liefst de hele wereld rond. Ik word er blij van om nieuwe plekken en culturen te leren kennen met mijn man en kinderen.

Daarnaast vind ik het heerlijk om uitgebreid te koken, ik heb daarom ook een paar jaar geleden een opleiding tot kok gevolgd.

In mijn vrije tijd sport ik graag (van roeien tot padel, hiken en skiën).  

Ik wil graag een verschil maken en je meehelpen om jouw doelen te bereiken. Met mijn expertise als ervaren virtual professional kan ik jou op maat gemaakte diensten bieden om jouw bedrijf efficiënter te maken en/of te laten groeien. Ik werk graag persoonlijk samen om je doelen te realiseren met online support speciaal forYOO.

Zoek jij passende support waarbij ik er echt voor je ben? Neem dan contact met me op!

Cindy

Cindy op Madeira
forYOO.nl is een handelsnaam van Powerful Possibility LDA
BTW (NIPC): PT517 195 950
IBAN PT50 0007 0000 0061 8350 2662 3